vickipower

Alla inlägg under mars 2014

Av Vicki - 2 mars 2014 20:51

Hej igen vänner!

Ja nu har jag gjort iordning min blogg till "rosa tema" Och tyckte det blev ganska bra :3  Sitter för tillfället och tittar på The vampire Diaries    Ja jag övertalade mig själv att titta på det heh...    Men idag så har jag köpt nytt nummer för Qomvik kompis skulle sluta sälja så tänkte för att slippa krångla med att byta operatör så bara jag byter nummer ^^ smart va?    Nä kanske inte... Var med Bästa vännen förut och handlae lite. Efter det så gick vi hem till hennes mormor och käka pizza sen gick jag hem och efter det så har jag kollat på the vapire diaries     Nä nu ska jag typ äta mat eller nått... Hejdå,  Kram och Kyss!     

Av Vicki - 1 mars 2014 20:49

Halloj igen! Nu sitter jag och kollar på melodifestivalen och gapar hehe   

Iallafall så är det lördag idag och denna dagen började så att när jag vaknade och gick ut från rummet och fick se at min fina katt hade vält ner blomkrukan... Nä det var väll inte det roligaste. Så jag fick helt enkelt damsuga upp allt som dom hade ställt till med.    Men jag älskar dom små liven ändå. 


Jag tänkte lägga upp en liten text på min finaste underbaraste bästaste katt Toulouse. Han är en utav de bästa sakerna i mitt liv. Han får mig glad för han är så jävla knäpp så det finns inte x) Ibland kan han få "knäppryck" och springa runt runt i cirklar i soffkanten och vara allmänt störd. Ibland kan han bara gå runt i lägenheten och jama i flera timmar! Så söt är han!     Att man kan älska ett djur så mycket!! Nu måste jag bara dela med en underbar bild på min gose som jag tog på han efter att jag hade tvättat händerna så blev det massor med skum i handfatet. Enjoy! Vi hörs vänner! Kram och Kyss 

   

Presentation


Hej hej! Kul att du har hittat hit. :) I min blogg kommer jag att skriva lite av varje. Vad jag ska göra, vad jag har gjort, vem jag är med, vad jag stör mig på, vad jag hatar, vad jag älskar, lite tips, lite fakta etc.
Hope you like it! :)

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8 9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Mars 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

VICKIPOWER


Ovido - Quiz & Flashcards